Άμεση καταβολή των χρημάτων – Τέλος στο πάρτυ των ΚΕΚ

VOUCHER15Απλήρωτοι εργαζόμενοι σε πολλά ΚΕΚ,τα οποία όμως και κονδύλια έχουν και τα προγράμματά τους τρέχουν κανονικά.Άρα έλεγχος δεν έχει γίνει ποτέ και σε κανέναν!
Απειλές σε εργαζόμενους λόγω…προεκλογικής περιόδου!Απολύσεις με δικαιολογία…την προεκλογική περίδο!
Καθυστέρηση έναρξης προγραμμάτων με δικαιολογία την συμπλήρωση των τμημάτων,όπως και όταν βολεύει τα ΚΕΚ με ώρες και μέρες που…μαντέψτε πάλι ποιον βολεύουν;Άμεσο αποτέλεσμα να μπαίνει στην άκρη ο ”ωφελούμενος” και οι ανάγκες του,γιατί προέχει το ΚΕΚ!
Σε όσα προγράμματα ξεκίνησε η θεωριτική κατάρτιση,οι πληρωμές,που από φέτος άλλαξαν και θα γίνονται σε τρεις δόσεις,με την πρώτη να αποδίδεται τον πρώτο μήνα μετά το πέρας της εκπαίδευσης στα ΚΕΚ,δεν έχουν γίνει ακόμα!
Τέλος ακόμα περιμένουμε τα αποτελέσματα του voucher 29-64!
Ζητάμε την άμεση καταβολή του πρώτου τμήματος της επιδότης των ”ωφελούμενων” σε όσα προγράμματα ολοκλήρωσαν την θεωριτική κατάρτιση,όπως άλλωστε ορίζει η δημοσίευση της πρόσκλησης του προγράμματος.
Οι εργαζόμενοι στα προγράμματα voucher δεν είναι το μέσο για την επίτευξη του μέγιστου δυνατού κέρδους των μεσαζόντων ΚΕΚ.
Κι αν κάποιοι το ξεχνάνε και βλέπουν στα προγράμματα αυτά μία ευκαιρία κερδοφορίας πάνω στην ανεργία,τους πληροφορούμε πως τα πράγματα άλλαξαν.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *