Ενεργοί Άνεργοι:Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας 17/3‏

ενεργοι ανεργοιΠραγματοποιήθηκε στις  17/3 η παράσταση διαμαρτυρίας που είχαμε προγραμματίσει ως συλλογικότητες ανέργων στο Υπουργείο Εργασίας. Αντιπροσωπεία μας συναντήθηκε με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού, Δημοσθένη Παπασταμόπουλο γνωστοποιώντας του τα αιτήματά μας για επίδομα ανεργίας, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δωρεάν μετακινήσεις για όλους τους ανέργους χωρίς προϋποθέσεις. Από μέρους του χωρίς να απορρίπτει τα αιτήματά μας δεν δεσμεύτηκε για την ικανοποίησή τους. Μας παρέπεμψε στην αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και στον ομόλογό του στο υπουργείο Υγείας για το ζήτημα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Το πιο αισιόδοξο στοιχείο είναι πως φαίνεται να υπάρχει πρόβλεψη για δωρεάν μετακινήσεις των μακροχρόνια ανέργων που δεν επιδοτούνται. Η κίνηση αυτή αφορά μέρος των ανέργων κλείνοντας τα μάτια στις ανάγκες των υπολοίπων.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την ικανοποίησή των αναγκών μας. Συντονίζουμε τη δράση των συλλογικοτήτων μας με νέα συνάντησή μας την επόμενη εβδομάδα.

https://energoianergoi.wordpress.com/2015/03/18/%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *