Ισπανία: Η πρώτη διαμαρτυρία ολογραμάτων στην ιστορία

μεταφράζει ο rebelian

CCQvx8OWAAAsEcH.jpg large ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΝ

Ισπανοί πολίτες πραγματοποίησαν την πρώτη διαμαρτυρία ολογραμάτων  στην ιστορία, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν μπροστά στο κοινοβούλιο, χωρίς να παραβιάζονται οι νέες δρακόντειες κατευθυντήριες γραμμές του νόμου περί εθνικής ασφάλειας,  για τις νέες τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του αντιτρομοκρατικού νόμου.

Σύμφωνα με την πρόσφατα εγκεκριμένη νομοθεσία, οι πολίτες της Ισπανίας δεν μπορούν να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο Κογκρέσο και να πραγματοποιούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε δημόσιους χώρους, συν το ότι πρέπει να ζητούν  την άδεια από τις αρχές κάθε φορά που θέλουν να διαμαρτυρηθούν δημοσίως.

Η ιστορική διαδήλωση έξω απο το Ισπανικό κοινοβούλιοCCQWm01WIAIiYf5

https://www.youtube.com/watch?v=BCvIx7BSdhI#t=17

“Αν είστε ένα  πραγματικό πρόσωπο  δεν μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα, μπορείτε να το κάνετε εδώ μόνο αν μετατραπείτε σε ένα ολόγραμμα», λέει μια γυναίκα στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από το κίνημα “Hologramas para la Libertad».

Video: http://youtu.be/7CwoNc8oFSA

Στην ιστοσελίδα του κινήματος πολίτες κλήθηκαν να συμμετάσχουν γράφοντας ένα γραπτό μήνυμα , αφήνοντας ένα ηχογραφημένο μήνυμα, ή μετατρέποντας τους εαυτούς τους σε ένα ολόγραμμα με την καταγραφή βίντεο μέσω κάμερας.

απο το

http://revolution-news.com/first-hologram-protest-in-history-held-against-spains-gag-law/

https://athens.indymedia.org/post/1542877/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *