Εργαζόμενοι Intracom: Στάση εργασίας και συμμετοχή στην κινητοποίηση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Αναδημοσίευση από : ertopen
146f6ee16ab15ae201679b520e54191a_LΣυμμετέχει στην αντιφασιστική κινητοποίηση της Δευτέρας 20 Απριλίου, το σωματείο εργαζομένων στον όμιλο Intracom, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα:
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 7-11π.μ. Συμμετοχή στη συγκέντρωση Δευτέρα 20.4 8π.μ. – πορεία στις φυλακές Κορυδαλλού για καταδίκη της εγκληματικής Χρυσής Αυγής

“Συναδέλφισες, συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Ομίλου Επιχειρήσεων INTRACOM στηρίζει και καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση (με ήδη μεγάλη συμμετοχή συνδικάτων) τη Δευτέρα 20 Απρίλη στις 8π.μ. και πορεία προς τα Δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού απαιτώντας την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Η έναρξη της δίκης της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής ορίστηκε για τις 20 Απρίλη σε δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού (παρά την απαίτηση του αντιφασιστικού κινήματος να γίνει κεντρικά στο εφετείο Αθηνών). Στο μεταξύ έχουν αποφυλακίσει μέρος της ηγεσίας της με την παρέλευση του δεκαοχτάμηνου. Οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα, εκείνοι που, ενεργώντας σαν μακρύ χέρι της εργοδοσίας έστησαν τα τάγματα εφόδου κι εκτός των άλλων επιτέθηκαν δολοφονικά και στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, αυτοί που βιαιοπραγούσαν σε εκατοντάδες περιπτώσεις απέναντι σε μετανάστες, ακόμη δολοφονώντας τον Πακιστανό εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν (Γενάρης του ’13), χτυπούσαν και τρομοκρατούσαν δημοκράτες πολίτες, νεολαίους, συνδικαλιστές, καλλιτέχνες, αγωνιστές, ρομά, ομοφυλόφιλους, ανάπηρους, επιτίθονταν σε εβραϊκά μνημεία και τάφους, δεν μπορούν να ξαναπάρουν το πράσινο φως για νέες επιθέσεις. Το κατηγορητήριο εναντίον των ναζιστών εγκληματιών είναι καταπέλτης κι η δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί αμείλικτα τόσο στην ηγεσία όσο και στους φυσικούς αυτουργούς.

Η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση που θέλει να αναβιώσει τις πιο μαύρες σελίδες που έζησε η ανθρωπότητα με το Άουσβιτς και το Νταχάου. Είναι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων και των δοσίλογων της ναζιστικής κατοχής, αλλά και γέννημα-θρέμμα της χούντας του ’67-‘74 που γέμισε φυλακές κι εξορίες με αγωνιστές, ενώ ματοκύλισε Πολυτεχνείο και Κύπρο. Όλοι εμείς που τιμούμε τους αγώνες της Αντίστασης στην κατοχή, τις θυσίες των μαρτύρων στα Καλάβρυτα, το Κομμένο, την Καισαριανή, το Δίστομο, το Χορτιάτη και τόσες άλλες μαρτυρικές πόλεις, όσοι τιμούμε τα θύματα της απριλιανής χούντας σε Ελλάδα και Κύπρο, απαιτούμε την απομόνωση και την καταδίκη των νεοναζί. ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

Ταυτόχρονα, απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως σε κάθε πτυχή της δράσης των φασιστικών συμμοριών και να αναδειχθούν οι ευθύνες κυβερνήσεων, Αστυνομίας καθώς και κρατικών μηχανισμών, που δημιούργησαν το έδαφος για τις επιθέσεις των νεοναζί.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουμε με το πανό του σωματείου στις κινητοποιήσεις τη Δευτέρα 20 του Απρίλη. Για το σκοπό αυτό προκηρύσσουμε Στάση Εργασίας 7-11π.μ. για τους εργαζόμενους στην Αττική με συγκέντρωση στις 8π.μ. στη Γρ. Λαμπράκη και Χρ. Σμύρνης (γήπεδο Προοδευτικής) και πορεία προς τις φυλακές-δικαστήριο Κορυδαλλού. Καλούμε σωματεία, συνδικάτα, ομοσπονδίες και ΕΚ, όλους τους εργαζόμενους, κάθε δημοκράτη κι αντιφασίστα να συμμετάσχουμε μαζικά στις κινητοποιήσεις για τη δίκη της Χ.Α. στις 20/4 – αλλά και στη συνέχεια μέχρι την οριστική καταδίκη της”.

Για τη μετάβαση στο χώρο συγκέντρωσης – πορείας, για τα κατάλληλα ΜΜΜ αλλά και πούλμαν που μπαίνουν από γειτονιές βλ. http://www.antiracismfascism.org/index.php/actions/2013-09-08-23-06-21/2013-09-08-23-06-54/item/1234-prosygkentroseis-poylman-mmm-gia-antifasistiko-sylllatirio-20-aprili-8pm.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *