Κινητοποίηση του ΣΕΦΚ στη φιέστα στο Hilton της εργοδοσίας των φροντιστηρίων

ΣΕΦΚΗ εργοδοσία των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης, ΟΕΦΕ-ΣΕΦΑ, οργάνωσε φιέστα στο Hilton την Κυριακή 15 του Μάρτη με θέμα: «όχι στην παραπαιδεία, ναι στο φροντιστήριο».
Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Καθηγητών (ΣΕΦΚ) οργάνωσε κινητοποίηση έξω από το ξενοδοχείο, όπου βρίσκονται και οι εκπρόσωποι των ιμπεριαλιστών της τρόικας. Δεκάδες συνάδελφοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα: με πανό («εργαζόμενοι-άνεργοι στον ταξικό αγώνα ενάντια σε ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ για δημόσια δωρεάν παιδεία για όλους», «αξιοπρέπεια στη δουλειά, Συλλογική Σύμβαση Εργασίας ΤΩΡΑ», «στα φροντιστήρια βασιλεύουν η μαύρη εργασία, οι απολύσεις και η εργοδοτική αυθαιρεσία») και συνθήματα («η αλληλεγγύη το όπλο των εργατών, πόλεμος στον πόλεμο των αφεντικών», «είμαστε εργάτες και όχι συνεργάτες, στα αφεντικά δεν κάνουμε τις πλάτες», «στα φροντιστήρια διδάσκουν ανεργία, διδάσκουν απολύσεις και τρομοκρατία») καταγγείλαμε τον εργασιακό μεσαίωνα των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, των απολύσεων, της ανεργίας, των voucher, της δουλοπαροικίας, των διώξεων σε όποιαν/ον δεν σκύβει το κεφάλι…
Με την κινητοποίηση αυτή στέλνουμε το μήνυμα στην εργοδοσία πως δεν κάνουμε χαρτοπόλεμο. Θα μας βρουν μπροστά τους, σε κάθε χώρο εργασίας, που επιχειρούν να λεηλατήσουν τη ζωή μας.
Ο αγώνας για αξιοπρέπεια στη δουλειά, για τη μαζικοποίηση των σωματείων, για το δυνάμωμα της αλληλεγγύης των εργαζομένων που θα διαμορφώσει τους όρους για την επιβολή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, σύμφωνα με τις ανάγκες μας, συνεχίζεται. 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (ΣΕΦΚ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *