Πρώην εργαζόμενοι «Εξέδρας των Σπορ»: «Ανδρουλιδάκη μας χρωστάς ακόμα!»

Μια νέα εκδοτική προσπάθεια έρχεται να προστεθεί στα κυριακάτικα έντυπα. Εμπνευστής της είναι ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, ο άνθρωπος που κατάφερε να κλείσει την «Εξέδρα των Σπορ» σε έξι μήνες (όπως και κάθε άλλο μέσο που είχε στα χέρια του), να χρωστά 450.000€ στους 33 πρώην εργαζομένους της, να μπει στη φυλακή για τις οφειλές του και να βγει λόγω «προβλημάτων υγείας»… Αυτός λοιπόν ο επιχειρηματίας ετοιμάζει μια νέα κυριακάτικη εφημερίδα που διαφημίσεις της παίζουν ήδη σε διάφορα μέσα. Οι φεσομένοι πρώην εργαζόμενοι της «Εξέδρας των Σπορ» εξέδωσαν την ανακοίνωση που αναδημοσιεύουμε παρακάτω (πηγή) καθιστώντας σαφές στον εν λόγω κύριο ότι δεν πρόκειται να παραιτηθούν ούτε στο ελάχιστο από τα όσα τους χρωστά.

 

 

androylidakis

 

 

Ανακοίνωση εργαζομένων «Εξέδρας των Σπορ»
Είθισται να ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε νέα εκδοτική προσπάθεια, αλλά στην περίπτωση του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη και της νέας κυριακάτικης εφημερίδας που απειλεί ότι θα εκδώσει αυτό θα ήταν μάταιο.
Αφού αποφυλακίστηκε είτε λόγω “αυτοκτονικού ιδεασμού”, είτε λόγω “προβλημάτων υγείας”, όπως πληροφορηθήκαμε από σχετικά δημοσιεύματα, ο Ανδρουλιδάκης παρασύρει έναν νέο κύκλο εργαζομένων σε μια περιπέτεια που θα έχει προδιαγεγραμμένα κακό τέλος. Κατανοούμε ότι στην κατάσταση που έχει περιέλθει ο δημοσιογράφος κλάδος υπάρχουν άνθρωποι που εναποθέτουν τις ελπίδες τους για εργασία στον Ανδρουλιδάκη ωστόσο οφείλουμε να αναφέρουμε ότι από την τελευταία εκδοτική του απόπειρα στην “Εξέδρα των Σπορ” το αποτέλεσμα ήταν η απαξίωση ενός εντύπου στο χρόνο ρεκόρ των έξι μηνών και συνολικά χρέη προς τους 33 εργαζομένους 450.000 ευρώ, σύμφωνα με την απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών της 25ης Σεπτεμβρίου 2013. Σε αυτό το ποσό πρέπει να προστεθούν και τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία, στα οποία από την πρώτη στιγμή ο Ανδρουλιδάκης έκρινε ότι δεν πρέπει να καταβάλει ευρώ.
Οφείλουμε επίσης να υπενθυμίσουμε ότι “Εξέδρα των σπορ” δεν μπορεί να υπάρξει σε οποιαδήποτε μορφή χωρίς εμάς, τους εργαζόμενους σε αυτή.
Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας.
Οι εργαζόμενοι της “Εξέδρας των Σπορ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *