Ανταπόκριση απο τους απεργιακούς αποκλεισμούς στο Παγκράτι στις 13/4

Παγκράτι 1Με αφορμή την εναντίωσή μας στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, πραγματοποιήσαμε μία σειρά από δράσεις και παρεμβάσεις σε συντονισμό με συνελεύσεις και συλλογικότητες από τις ανατολικές γειτονίες της Αθήνας (Πρωτοβουλία Κατοίκων Καισαριανής, Πρωτοβουλία Αναρχικών/Αντιεξουσιαστών από τους Πρόποδες του Υμηττού, Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος Βίλα Ζωγράφου, Αυτοοργανωμένος χώρος Fantasma, Αυτόνομη Συνέλευση Ζωγράφου). Στα πλαίσια των αποφάσεων που πάρθηκαν, έγιναν μικροφωνικές σε διάφορες πλατείες, μαζικές αφισοκολλήσεις, μοιράσματα σε δρόμους και χώρους καταστημάτων και πορεία που κινήθηκε σε Βύρωνα-Καισαριανή. Το αποκορύφωμα των δράσεων ήταν ο αποκλεισμός μεγάλων καταστημάτων & σούπερ μάρκετ από τις συλλογικότητες σε όλες τις περιοχές.

 

Παγκράτι 3   Η συνέλευσή μας αποφάσισε να καλέσει σε απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Δεληολάνη την Κυριακή 13/4 και ώρα 10πμ με στόχο τον αποκλεισμό 2 μεγάλων καταστημάτων που βρίσκονται δίπλα στην πλατεία, των Ηondos Center και Κωτσόβολο. Ως εκ τούτου κάναμε ευρεία προπαγάνδιση των δράσεών μας όπως το μαζικό μοίρασμα κειμένων της συνέλευσής μας σε εργαζόμενους και καταναλωτές στην αγορά του Βύρωνα, του Παγκρατίου και της Καισαριανής και μικροφωνική στο Παγκράτι (Χρεμωνίδου και Υμηττού) την Πέμπτη 10/4.

 

Τη μέρα  της Κυριακής συμπράττοντας με την Πρωτοβουλία Αναρχικών Αντιεξουσιαστών από τους Πρόποδες του Υμηττού κλείσαμε με πανό τις εισόδους των καταστημάτων στις 10 και μισή και μείναμε για περίπου 5 ώρες. Συνολικά στην παρέμβαση συμμετείχαν περί τα 70 άτομα. Κατά τη διάρκειά της κουβεντιάσαμε με τους εργαζόμενους και το εν δυνάμει καταναλωτικό κοινό.

 

Παγκράτι 2   Ο αποκλεισμός των καταστημάτων HC και Κωτσόβολος αποτελεί συνέχεια προηγούμενων αποκλεισμών κατά τη διάρκεια απεργιακών κινητοποιήσεων και είναι κομμάτι της συνολικότερης αντίδρασής μας στις νέες εργασιακές συνθήκες.

  συνέλευση κατοίκων Βύρωνα, Καισαριανής, Παγκρατίου.

http://syneleysikatoikwnvkp.squat.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *