Σωματείο εργαζομένων Forthnet – Netmed: Κλιμακώνουμε->ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΑΣ!

forthnet
Το Σωματείο  χαιρετίζει τις δεκάδες Συναδέλφισσες και Συναδέλφους που συμμετείχαν στην στάση εργασίας και τη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 13/10. Ήταν μία σκληρή αναμέτρηση που μας γεμίζει με εμπειρία και φανερώνει το δρόμο για την συνέχεια και την κλιμάκωση του αγώνα. Με την συμμετοχή μας δώσαμε απάντηση στην εργοδοσία και τους μηχανισμούς της που μας θέλουν υποταγμένους και φοβισμένους.
Συναδέλφισσα και Συνάδελφε που έκανες το βήμα και στάθηκες κόντρα στις ψεύτικες ελπίδες και τη μοιρολατρία, που νίκησες την τρομοκρατία και τις απειλές της εργοδοσίας, που έγινες μέλος του Σωματείου σου: Δυνάμωσες περισσότερο την οργάνωση στον χώρο εργασίας μας! Λύση στα προβλήματά μας θα δώσουμε μόνο εμείς με τη συλλογική μας πάλη.
 
Να μην τους αφήσουμε σε «χλωρό κλαρί»!

Συναδέλφισσα και Συνάδελφε που δεν έχεις κάνει ακόμα το βήμα, που δεν έχεις πειστεί για την αναγκαιότητα του αγώνα: Ήρθε η ώρα να δείξουμε τη δύναμή μας. Οι μάχες που έρχονται, μας χωρούν και μας αφορούν όλους! Θα δεχτούμε να γίνουμε πρόβατα προς σφαγή ή θα αντισταθούμε; Να τους τρομάξουμε με την ενότητά μας.

Να τους αναγκάσουμε σε υποχώρηση!

Σαν έτοιμοι από καιρό, με τον αέρα που μας έδωσε η χθεσινή στάση εργασίας και η μαζική Γενική Συνέλευση, με ενθουσιασμό και επιμονή προετοιμάζουμε το επόμενο βήμα, οργανώνουμε και υλοποιούμε την ομόφωνη απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης:

Η αγωνία και ο φόβος μας να γίνουν ο εφιάλτης των εργοδοτών μας!

Όλοι στο Σωματείο !

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Διεκδικούμε:

*** Να υπογραφεί Επιχειρησιακή Σύμβαση με αυξήσεις στους μισθούς, διεύρυνση των δικαιωμάτων μας, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.
 
*** Να μετατραπούν άμεσα οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε αορίστου για τους επενοικιαζόμενους συναδέλφους μας, την πρόσληψή τους από τη Forthnet – στην προοπτική υπογραφής Επιχειρησιακής Σύμβασης για όλους τους συναδέλφους.
 
***Να σταματήσουν τώρα οι απολύσεις. 
 
***Να σταματήσει η πίεση και η εντατικοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *