Αλληλεγγύη στο ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο Εμπρός

καταληψειςΚόντρα στην αθλιότητα, τη βαρβαρότητα και τον θάνατο που υπόσχονται όσοι διαφεντεύουν τις ζωές μας, να υπερασπιστούμε τον πολιτισμό που αναφέρεται στην αυτοοργάνωση, την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα και τις ανάγκες από τα κάτω!

Αλληλεγγύη στο ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο Εμπρός!

 

Η επιχείρηση σφραγίσματος του αυτοδιαχειριζόμενου θεάτρου Εμπρός από την αστυνομία με παρουσία υπαλλήλων του ΤΑΙΠΕΔ τη Δευτέρα 16/9 δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός. Ανήκει στην ευρύτερη κατασταλτική επίθεση σε βάρος των κατειλημμένων χώρων σε όλη την επικράτεια που βρίσκεται σε πλήρη συνάφεια με τον ασφυκτικό κλοιό που εξυφαίνουν οι σύγχρονοι αφεντάδες γύρω από τους αγώνες και τις ζωές μας: αυτόν της φτώχειας και της εξαθλίωσης, του ασφυκτικού ελέγχου και της αστυνομοκρατίας, της καταστολής και του εκφασισμού, της κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας που εκβιάζει την κοινωνική υποταγή.

 Ένας ελεύθερος χώρος μέσα στην πόλη που λειτουργεί οριζόντια με γνώμονα την στέγαση της κοινωνικής ανάγκης για δημιουργική έκφραση, όπως το ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο Εμπρός, είναι ζωτικός και πολύτιμος!

Στηρίζοντας πολιτικά και κοινωνικά τους κατειλημμένους και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους που πολλές φορές δίνουν στέγη στις δημιουργικές πράξεις και τα όνειρά μας έξω από τους μηχανισμούς του πολιτιστικού εμπορίου και τον έλεγχο επάνω στα περιεχόμενα και τους τρόπους μας, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο Εμπρός που ανακαταλήφθηκε με επιτυχία στις 17/9, αλλά και σε κάθε κατειλημμένο χώρο που βρίσκεται αντιμέτωπος με την καταστολή.

Κόντρα στην αθλιότητα, τη βαρβαρότητα και τον θάνατο που υπόσχονται όσοι διαφεντεύουν τις ζωές μας, να υπερασπιστούμε τον πολιτισμό που αναφέρεται στην αυτοοργάνωση, την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα και τις ανάγκες από τα κάτω!

Θεατρικές ομάδες: Τσιριτσάντσουλες, Buffonata, Ανάπλους,

Μηχανικοί του φθηνού μελοδράματος, Facta non Verba

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *