ανταπόκριση από τη συγκέντρωση στο βιβλ. “Ευριπίδης” [Τρ.15/10] + νέο κάλεσμα [Τρ.22/10]

syvxa_eyrip_15_10_13_a

Την Τρίτη 15 Οκτώβρη ως Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής και από κοινού με συλλογικότητες της γειτονιάς και αλληλέγγυων συναδέλφων από άλλα εργατικά σωματεία κι εργατικές συλλογικότητες προχωρήσαμε σε ακόμα μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο βιβλιοπωλείο “Ευριπίδης” στο Χαλάνδρι.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης, που ξεκίνησε στις 7μμ και κράτησε μέχρι τις 9μμ, βρισκόμαστε συγκεντρωμένοι με πανό (του Συλλόγου μας και της Ανοιχτής Συνέλευσης Κατοίκων Αγίας Παρασκευής) μπροστά από τα δύο αντικριστά καταστήματα, μοιράζοντας κείμενα, φωνάζοντας συνθήματα, πετώντας τρικάκια,  κολλώντας αφίσες στη γύρω περιοχή και ενημερώνοντας μέσω ντουντούκας για τον αγώνα.

Αυτή τη φορά βέβαια βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ένα αναβαθμισμένο κατασταλτικό σχέδιο, με κάποιους δήθεν «απλούς πελάτες» που προχωρούσαν σε διάφορων ειδών προκλήσεις καθώς και με μια πολυμελή ομάδα δελτάδων που στρατοπέδευσε για κάποια ώρα στο πλάι της συγκέντρωσής μας.

Ιδιαίτερη απήχηση είχε και πάλι το κάλεσμα μας προς το αναγνωστικό κοινό και τον κόσμο του Χαλανδρίου και των γύρω περιοχών που καθώς κινούνταν προς τα δύο καταστήματα, μόλις ενημερώνονταν για την απόλυση και τους απευθύναμε το κάλεσμα να δείξουν την αλληλεγγύη τους, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, επέλεγαν να μην περάσουν μέσα!

Στο πλαίσιο της συνέχισης και κλιμάκωσης του αγώνα μας, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Τρίτη 22/10 στις 6.30μμ με νέα συγκέντρωση και με χαριστικό παζάρι βιβλίου έξω από τα βιβλ. «Ευριπίδης»

http://bookworker.files.wordpress.com/2013/10/syvxa_eyrip_15_10_13_c.jpgπερισσοτερα στο λινκ απο οπου και η αναδημοσιευση:[Τρίτη 15/10, 6.30μμ] νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εκδικητική απόλυση στο βιβλ. “Ευριπίδης” [+ανταπόκριση, + κάλεσμα σε νέα συγκέντρωση: Τρ.22/10]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *