Αττική: προσαγωγές αντιφασιστών

Προσήχθησαν 5 αντιφασίστες στον σταθμό Αττική στην Λιοσίων, μέλη του Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας – Πειραιά, οι οποίοι προπαγάνδιζαν (μοίραζαν κείμενα) την αντιφασιστική διαδήλωση που θα λάβει χώρα το Σάββατο 26/10 στον Αγ. Παντελεήμονα.

ενημέρωση από προσαγωγές στην αττική:

Είμαι μια από τις αντιφασίστριες που πρσήχθησαν στο σταθμό αττική.

τα πράγματα έγιναν ως εξής:

ήμασταν 5 άτομα και πηγαίναμε προς την αδμήτου όπου είχαμε ραντεβού με άλλα μέλη

του αντιφασιστικού συντονισμού αθήνας-πειραιά για να πάμε στη λαική στη μιχαήλ βόδα

και να κάνουμε εξόρμηση για την αντιφασιστική στον άγιο παντελεήμονα στις 26 του μήνα. μαζί μας είχαμε ένα κουβά για αφισσοκόληση και προκηρύξεις.

Εξω από το σταθμό μας σταμάτησαν ΔΙΑΣ και αφού μας έκαναν έλεγχο μας είπαν πως έπρεπε να πάμε στο τμήμα γιατί είχαν λέει κεντρική εντολή να προσαγάγουν όποιον μοίραζε φυλλάδια. μάλιστα “εξέτασαν τα φυλλάδια μήπως αυτά λόγω του συνθήματος ή της φωτο τους προκαλούν βίαιες ενεργειες…..΄”

Επίσης να πω πως όλη η λιοσίων ήταν τίγκα χρυσαυγίτικα τρικάκια και οι μπάτσοι μας έλεγαν πως για τους χρυσαυγίτες είχαν και καλά”κινητοποιηθεί”. βέβαια δε πείραξαν κανένα φασίστα που σήμερα όλη μέρα γυρνάνε με μηχανάκια και γεμίζουν όλη την αθήνα με τα σκουπίδια τους. αντίθετα βάλανε εμάς σε κλούβα και μας πήγαν στην ομόνοια. δε μας ανέβασαν στο τμήμα. μας έκαναν ¨”έλεγχο στοιχείων” μέσα στη κλούβα και μας άφησαν.

Φυσικά κατευθυνθήκαμε αμέσως στη μιχαήλ βόδα όπου και ξεκινήσαμε την εξόρμηση. ήμαστε σύνολο 40 άτομα. το μοίρασμα πήγαινε καλά μέχρι που φτάσαμε στη Μελετίου. εκεί ο γνωστός χρυσαυγίτης, “πρόεδρος της δήθεν επιτροπής κατοίκων, Γιαννάτος μαζί με δυο -τρεία ακόμη άτομα μας έκαναν επίθεση, βρίζοντας και προκαλώντας. φυσικά τους απαντήσαμε και δημιουργήθηκε ένταση. είναι πραγματικό απίστευτο το θράσσος τους. ήταν 4 και ήμαστε 40. ωστόσο υστερίαζαν τόσο πολύ που έφτασαν στο σημείο τους μπάτσους που ήταν έξω από το τμήμα να  προσαγάγουν τον Γιαννάτο.

Αυτά. Και για να μη ξεχνιόμαστε.. δε τρομοκρατούμαστε. θα είμαστε στο δρόμο για όσο χρειαστεί ενάντια σε μπάτσους σε ναζί.

Περισσότερα:Αττική: προσαγωγές αντιφασιστών

 

3 απαντήσεις στο “Αττική: προσαγωγές αντιφασιστών”

  1. Επίθεση ναζιστών σε κατοίκους για το θεατρικό στην πλ. Αγίου Παντελεήμονα

    Αμετανόητοι οι Χρυσαυγίτες «αγανακτισμένοι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα» τολμούν ακόμη και για την παιδική θεατρική παράσταση , προσφορά του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, με το έργο ‘’ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΛΟΥΜ ΤΟΥ ΜΠΡΙΛΗ΄΄να τρομοκρατούν και να απειλούν,όπου μπορούν τους κατοίκους .

    Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου, στον Πεζόδρομο του 99ου Δημοτικού Σχολείου, δύο από αυτούς και μάλιστα ένας ιδιαίτερα γνωστός, έβρισαν, προπηλάκισαν και απείλησαν ηλικιωμένη συνταξιούχο εκπαιδευτικό, μέλος της Κίνησης μας, γιατί ανάρτησε καλλιτεχνική αφίσα της παιδικής θεατρικής παράστασης.

    Στην συνέχεια έσκισαν επιδεικτικά την αφίσα με συνοδεία βρισιών και απειλών γενικά κατά κάθε αντιφασίστα και αντιρατσιστή, για να προκαλέσουν φόβο στους παρευρισκόμενους (γονείς και παιδιά) που έδειξαν ενδιαφέρον για την παράσταση. Το γεγονός έχει καταγγελθεί στο Αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα

    Για άλλη μια φορά φάνηκε το αληθινό πρόσωπο του Φασισμού. Όμως ο φόβος, που προσπαθεί να επιβάλει, δεν πρόκειται να περάσει και το μεσημέρι της Κυριακής 20 Οκτωβρίου, η πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα μετά από πέντε χρόνια σιωπής, θα ζωντανέψει από παιδικές φωνές!

    ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ 6ης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

  2. προκληση φασιστων εξω απο τη καταληψη στρουγκα

    γυρω στις 11. με 11.30 το βραδυ περασαν 2 δικαβαλα τρανσαπλ εξω αποτην στρουγκα,,,

    εκεινη την ωρα ειχε καφενειο η καταληψη,,,,

    στη θεα των φασιστων που πεταγαν τρικακια συντροφοι απο το καφενειο της παρασκευης τους κυνηγησαν,,,,

    οι φασιστες γκαζωσαν και ξαφανιστηκαν….

    ουτε στη φιλαδελφεια ουτε πουθενα

    τσακιστε τους φασιστες σε καθε γειτονια

  3. Ξυλο σε χρυσαυγιτη στη Ροτόντα

    Χθες το βραδυ σε μαγαζί στη περιοχή της ροτόντας στη Θεσσαλονίκη, εντοπιστηκε φασίστας και ξυλοκοπήθηκε απο συντρόφους όπως του άρμοζε.. Μετά σκασανε και κατι ΔΙΑΣ αλλα το σκηνικό είχε λήξει και ο κόσμος είχε σπάσει..

    ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

    ΜΠΑΤΣΟΙ TV ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

    φωτο απο το μουνοπανο εδω:https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1498431

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *