ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ- Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης

32310_163583657121671_1060575450_n

Δευτέρα 5 Αυγούστου ώρα 6:30 πμ . Η ΕΛ.ΑΣ σε μια χολυγουντιανού τύπου επιχείρηση εισβάλλει στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι του ΤΕΙ , στην κατάληψη Μαραγκοπούλειο και στην ιστορική κατάληψη Παραρτήματος της Πάτρας τις οποίες εκκενώνει , συλλαμβάνει 5 άτομα και προσαγάγει πλήθος άλλων ατόμων .
Μετά το παραλήρημα καταστολής στις καταλήψεις της Αθήνας στις αρχές του χρόνου , τις επιστρατεύσεις κοινωνικών ομάδων (εργαζόμενοι μετρό , καθηγητές ) , την συνεχή τρομοκράτηση των κατοίκων της Χαλκιδικής με αποκορύφωμα τις προφυλακίσεις των τεσσάρων αγωνιστών , τους βασανισμούς των αντιφασιστών και τις πολλές άλλες πράξεις καταστολής το κράτος επιδίδεται σε ακόμα μια επιθετική ενέργεια εναντίον όσων αγωνίζονται . Το καθεστώς έκτακτης ανάγκης για ακόμα μια φορά βάλει εναντίον του εσωτερικού εχθρού – με πρόσχημα την νομιμότητα – για να σταθεροποιήσει τα θεμέλια του από τους συνεχείς τριγμούς που προκαλούν οι κάθε είδους κοινωνικοί αγώνες .
Ο αγώνας , ωστόσο , ενάντια στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό και γενικά σε κάθε μορφή εξουσίας δεν πρόκειται να σταματήσει εξαιτίας της κρατικής τρομοκρατίας . Ο δρόμος της αλληλεγγύης και της αντίστασης είναι ο μόνος που μπορεί να θέσει τα θεμέλια μιας άλλης κοινωνίας και οικονομίας .
Αλληλεγγύη στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΤΕΙ
Αλληλεγγύη στην κατάληψη Μαραγκοπούλειο
Αλληλεγγύη στην κατάληψη Παράρτημα
Άμεση Δημοκρατία – Αντίσταση – Αλληλεγγύη – Αξιοπρέπεια
Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *